Egy igazán gyorsan és könyedén elkészíthető tésztaétel a család minden tagjának krémes-tejszínes raguval, a Bon Menu Delicate finom zöldségeivel és sonkával – rohanós hétköznapokra tökéletes fogás.
Közepes nehézségű
3-4 személy
25 perc
Hozzávalók
1 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Delicate
30 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt sonka
1 mozzarella
2 dl habtejszín
friss vagy szárított kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
chilipehely (opcionális)
hozzávalók 1 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Delicate
30 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt sonka
1 mozzarella
2 dl habtejszín
friss vagy szárított kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
chilipehely (opcionális)
lépés 1
Forrásban lévő sós vízben főzzük készre a tésztát.
lépés 2
Kevés olívaolajon kevergessük pár percig az apróra vágott fokhagymát, majd adjuk hozzá a csíkokra vágott sonkát és kissé pirítsuk meg.
lépés 3
Adjuk hozzá a Bon Menu delicate-ot, morzsoljuk bele a kakukkfüvet, sózzuk borsozzuk, adjuk hozzá a tejszínt, majd forrósítsuk össze.
lépés 4
Tépkedjük bele a mozzarellát és keverjük össze a tésztával. Tálaljuk melegen, egy kevés chilipehellyel, ha szeretjük.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Spenótos-zöldborsós leveles tésztás péks...
Házilag könnyen elkészíthető, frissen sütött sós péksütemény recept, kakukkfűvel és szerecsendióval ízesített karamellizált hagymás, spenótos, zöldborsós töltelékkel. Ha még több ízre vágyunk, reszelt sajt is kerülhet bele.
Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres ...
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze...
Currywurst curry szószos babbal
Tegyük izgalmasabbá a berliniek kedvenc street food receptjét Bonduelle currys babbal és finom körít...