Krémes-zöldséges-sonkás farfalle
Egy igazán gyorsan és könyedén elkészíthető tésztaétel a család minden tagjának krémes-tejszínes raguval, a Bon Menu Delicate finom zöldségeivel és sonkával – rohanós hétköznapokra tökéletes fogás.
Közepes nehézségű
3 személy
25 perc
Hozzávalók
3 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Delicate
30 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt sonka
1 mozzarella
2 dl habtejszín
friss vagy szárított kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
chilipehely (opcionális)
30 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt sonka
1 mozzarella
2 dl habtejszín
friss vagy szárított kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
chilipehely (opcionális)
hozzávalók 3 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Delicate
30 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt sonka
1 mozzarella
2 dl habtejszín
friss vagy szárított kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
chilipehely (opcionális)
30 dkg farfalle tészta
10 dkg füstölt sonka
1 mozzarella
2 dl habtejszín
friss vagy szárított kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
só
bors
chilipehely (opcionális)
- lépés 1Forrásban lévő sós vízben főzzük készre a tésztát.
- lépés 2Kevés olívaolajon kevergessük pár percig az apróra vágott fokhagymát, majd adjuk hozzá a csíkokra vágott sonkát és kissé pirítsuk meg.
- lépés 3Adjuk hozzá a Bon Menu delicate-ot, morzsoljuk bele a kakukkfüvet, sózzuk borsozzuk, adjuk hozzá a tejszínt, majd forrósítsuk össze.
- lépés 4Tépkedjük bele a mozzarellát és keverjük össze a tésztával. Tálaljuk melegen, egy kevés chilipehellyel, ha szeretjük.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Currywurst curry szószos babbal
Tegyük izgalmasabbá a berliniek kedvenc street food receptjét Bonduelle currys babbal és finom körítéssel. A kisütött, felszeletelt grillkolbászokat curry szószos fehérbabbal a tetején tálaljuk, mellé kis adag, apróra kockázott, friss zöldségekből összeállított salátát és grillezett pita szeleteket kínáljunk.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Parmezános-zöldborsós burgonyakrokett
Belül lágy, kívül aranybarnára sült burgonyakrokett airfryerben készítve. Szerecsendióval fűszerezve, parmezánnal gazdagítva, és egy kevés zöldborsóval megbolondítva a tökéletes ízélmény érdekében.
Fedezze fel ezt is...