Garantált íz, 100% élvezet! Ez a rendkívüli, glutén- és szénhidrátmentes karfiolrizs pizza még a hagyományos pizzarajongók tetszését is biztosan elnyeri.
Közepes nehézségű
4 személy
20 perc
50 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
400 g fagyasztott Bonduelle karfiolrizs
1 tojás
50g reszelt parmezán vagy Grana Padano
200 g paradicsomszósz
1 mozzarella
4 gomba
Fekete vagy zöld olívabogyó
1 ek szárított oregánó vagy kakukkfű
1 ek olívaolaj
Tálaláshoz: zöldsaláta
hozzávalók 4 személyre
400 g fagyasztott Bonduelle karfiolrizs
1 tojás
50g reszelt parmezán vagy Grana Padano
200 g paradicsomszósz
1 mozzarella
4 gomba
Fekete vagy zöld olívabogyó
1 ek szárított oregánó vagy kakukkfű
1 ek olívaolaj
Tálaláshoz: zöldsaláta
Termékajánlatunk a recepthez
Gyorsfagyasztott karfiolrizs
lépés 1
Melegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra. Készítsük el a Bonduelle karfiolrizst a csomagoláson található utasítások szerint.
lépés 2
A megfőtt karfiolt csepegtessük le, tegyük egy tiszta konyharuhába és nyomkodjuk ki belőle a lehető legtöbb levet. Vagy tegyük egy szűrőbe is, és egy kanál segítségével nyomkodjuk ki belőle a levet.
lépés 3
Keverjük össze a főtt karfiolrizst, a tojást, a parmezánt vagy Grana Padanót. Egy sütőpapíron terítsük szét a keveréket kb. 1 cm vastag korong formára.
lépés 4
Helyezzük a sütőbe 30–40 percre, kétszer kinyitva a sütő ajtaját, hogy távozzon a gőz. A tészta széleinek enyhén meg kell barnulniuk, és a pizzaalapnak könnyedén le kell jönnie a sütőlapról: ha szükséges, hosszabbítsuk meg a sütési időt 10 perccel.
lépés 5
Vegyük ki a pizzát a sütőből. Kenjük meg a tetejét paradicsomszósszal, tegyük rá a mozzarellát, szeletelt gombát, az olajbogyót vagy bármilyen általunk választott feltétet. Szórjuk meg oregánóval, és locsoljuk meg olívaolajjal.
lépés 6
Állítsuk be a sütő hőmérsékletét 210 ° -ra. Süssük a pizzát további 10-15 percig, amíg a sajt megolvad és aranyszínűvé válik.
Tálaljuk forrón zöldsalátával.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Karfiolos finomfőzelék újhagymás csirkef...
A klasszikus finomfőzelék újhullámos változata, egy könnyed fogás, ami a gyömbértől és a kókusztejtől lesz különleges. A pikáns fasírtokkal együtt izgalmas, teljes fogást kapunk.
Karfiolos krémleves gránátalmával és dió...
Egzotikus ízvilágú karfiolleves ropogós gránátalmával és dióval megszórva. Ha szeretjük a zöldséglev...
Tavaszi finomfőzelék buggyantott tojássa...
Vitaminokban gazdag, újhullámos főzelék, amely után mindenki vágyakozik a tél végén. Könnyű recept, ...