Gyors, 20 perces karfiolkrémleves recept fahéjjal és pirított mandulával a tetején, fagyasztott zöldségleves keverékből. Kitűnő választás, ha valami újdonságra vágyunk.
Egy lábasban felmelegítjük az olívaolajat, majd rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és üvegesre pirítjuk.
lépés 2
Beleszórjuk a Bonduelle karfiolos krémleves zöldségkeveréket, a fahéjat, majd felöntjük a vízzel, tejszínnel és 8-10 percig főzzük. Botmixerrel krémesre pürésítjük. Száraz serpenyőben pirított mandulával megszórva tálaljuk a levest.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sajtos-almás karfiolkrémleves krutonnal
Krémes és finom, izgalmasan fűszerezett sajtos-almás karfiolleves recept tele értékes tápanyagokkal. Garantáltan feltölt és megmelenget testileg és lelkileg is.
Karfiolrizs tabbouleh
A klasszikus és népszerű tabbouleh saláta recept bulgur helyett ezúttal karfiolrizs alappal, rengete...
Póréhagyma és sonka clafoutis
Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafout...