Fahéjas karfiolkrémleves pirított mandulával
Gyors, 20 perces karfiolkrémleves recept fahéjjal és pirított mandulával a tetején, fagyasztott zöldségleves keverékből. Kitűnő választás, ha valami újdonságra vágyunk.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
1 ek olívaolaj
1 fej vöröshagyma
só, bors
1 gerezd fokhagyma
1 zacskó fagyasztott Bonduelle Karfiolos krémleves zöldségkeverék
1 csapott tk fahéj
300 ml víz
100 ml tejszín
A tetejére:
1 marék szeletelt mandula
1 fej vöröshagyma
só, bors
1 gerezd fokhagyma
1 zacskó fagyasztott Bonduelle Karfiolos krémleves zöldségkeverék
1 csapott tk fahéj
300 ml víz
100 ml tejszín
A tetejére:
1 marék szeletelt mandula
hozzávalók 4 személyre
1 ek olívaolaj
1 fej vöröshagyma
só, bors
1 gerezd fokhagyma
1 zacskó fagyasztott Bonduelle Karfiolos krémleves zöldségkeverék
1 csapott tk fahéj
300 ml víz
100 ml tejszín
A tetejére:
1 marék szeletelt mandula
1 fej vöröshagyma
só, bors
1 gerezd fokhagyma
1 zacskó fagyasztott Bonduelle Karfiolos krémleves zöldségkeverék
1 csapott tk fahéj
300 ml víz
100 ml tejszín
A tetejére:
1 marék szeletelt mandula
- lépés 1Egy lábasban felmelegítjük az olívaolajat, majd rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és üvegesre pirítjuk.
- lépés 2Beleszórjuk a Bonduelle karfiolos krémleves zöldségkeveréket, a fahéjat, majd felöntjük a vízzel, tejszínnel és 8-10 percig főzzük. Botmixerrel krémesre pürésítjük. Száraz serpenyőben pirított mandulával megszórva tálaljuk a levest.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Sajtos-almás karfiolkrémleves krutonnal
Krémes és finom, izgalmasan fűszerezett sajtos-almás karfiolleves recept tele értékes tápanyagokkal. Garantáltan feltölt és megmelenget testileg és lelkileg is.
Karfiolrizs tabbouleh
A klasszikus és népszerű tabbouleh saláta recept bulgur helyett ezúttal karfiolrizs alappal, rengeteg petrezselyemmel, paradicsommal, újhagymával, friss citromlével és olívaolajjal készítve.
Póréhagyma és sonka clafoutis
Felejtsük el az órákig tartó robotolást a konyhában! A sós póréhagymával és sonkával készült clafoutis gyorsabban elkészül, mint egy quiche vagy egy felfújt.
Fedezze fel ezt is...