Karfiolrizs tabbouleh

A klasszikus és népszerű tabbouleh saláta recept bulgur helyett ezúttal karfiolrizs alappal, rengeteg petrezselyemmel, paradicsommal, újhagymával, friss citromlével és olívaolajjal készítve.
Könnyű
4 személy
20 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle Karfiolrizs

5 csokor petrezselyem

250 g koktélparadicsom

1 csokor újhagyma

1 citrom



bors

olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle Karfiolrizs

5 csokor petrezselyem

250 g koktélparadicsom

1 csokor újhagyma

1 citrom



bors

olívaolaj
  1. lépés 1
    A karfiolrizst főzzük 3 percig forrásban lévő vízben, majd szűrjük le és nyomkodjuk ki kissé.
  2. lépés 2
    A koktélparadicsomot vágjuk kis kockákra, a petrezselymet vágjuk apróra, az újhagymát karikázzuk fel vékonyan.
  3. lépés 3
    Keverjük össze a karfiolrizst a felvágott zöldségekkel, locsoljuk meg olívaolajjal és citromlével, sózzuk, borsozzuk.
  4. lépés 4
    Kóstolás után már tálalhatjuk is.