A klasszikus és népszerű tabbouleh saláta recept bulgur helyett ezúttal karfiolrizs alappal, rengeteg petrezselyemmel, paradicsommal, újhagymával, friss citromlével és olívaolajjal készítve.
Könnyű
4 személy
20 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 zacskó Bonduelle Karfiolrizs
5 csokor petrezselyem
250 g koktélparadicsom
1 csokor újhagyma
1 citrom
só
bors
olívaolaj
hozzávalók 4 személyre
1 zacskó Bonduelle Karfiolrizs
5 csokor petrezselyem
250 g koktélparadicsom
1 csokor újhagyma
1 citrom
só
bors
olívaolaj
Termékajánlatunk a recepthez
Gyorsfagyasztott karfiolrizs
lépés 1
A karfiolrizst főzzük 3 percig forrásban lévő vízben, majd szűrjük le és nyomkodjuk ki kissé.
lépés 2
A koktélparadicsomot vágjuk kis kockákra, a petrezselymet vágjuk apróra, az újhagymát karikázzuk fel vékonyan.
lépés 3
Keverjük össze a karfiolrizst a felvágott zöldségekkel, locsoljuk meg olívaolajjal és citromlével, sózzuk, borsozzuk.
lépés 4
Kóstolás után már tálalhatjuk is.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Fahéjas karfiolkrémleves pirított mandul...
Gyors, 20 perces karfiolkrémleves recept fahéjjal és pirított mandulával a tetején, fagyasztott zöldségleves keverékből. Kitűnő választás, ha valami újdonságra vágyunk.
Sajtos-almás karfiolkrémleves krutonnal
Krémes és finom, izgalmasan fűszerezett sajtos-almás karfiolleves recept tele értékes tápanyagokkal....
Currys-kókusztejes leves karfiolrizzsel
Egzotikus helyekről álmodunk a hidegben? Essünk kísértésbe ezzel a karfiolrizzsel készült currys-kók...