Az ősz slágere a sütőtökkrémleves, amit most cajun fűszerezéssel dobtunk fel. A tetejére mehet sütőben sült parmezánmorzsa, a ropogós textúra szépen kiegészíti a tartalmas krémlevest.
A levesbetéthez összemorzsoljuk a hozzávalókat, kiszórjuk egy sütőpapíros tepsire és 180 fokos sütőben kb 13-15 percig sütjük.
lépés 2
A leveshez az olívaolajon kicsit átforgatjuk a Bonduelle Sütőtökös krémleves zöldségkeveréket, hozzászórjuk a fűszereket, átkeverjük, majd felöntjük a vízzel, tejszínnel és 8-10 percig főzzük.
lépés 3
Botmixerrel krémesítjük és a parmezánmorzsával tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sütőtökös keverékkel töltött paprika par...
A klasszikus töltött paprika vega, újhullámos változata. Finoman fűszerezett sütőtökös-hajdinás töltelék kerül a tv paprikába, amit aztán paradicsommártásban főzünk meg és főtt krumplival tálalunk.
Tavaszi rizottó
Olaszországban tavasszal zsenge zöldségeket - többnyire borsót, spárgát vagy sárgarépát - tesznek a ...
Zöld shakshuka
A shakshuka a lecsó közel-keleti fajtája, de tavasszal zöld, spenótos változatban is elérhető. Tojás...