Extra zsenge vágott vajbab
nyomokban tartalmazhat Zellert.
100g | adagonként 200g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 117 kJ | 234 kJ |
Energia (kcal) | 28 kcal | 56 kcal |
Zsír (g) | 0,2 g | 0,4 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,1 g | 0,2 g |
Szénhidrát (g) | 3,1 g | 6,2 g |
- amelyből cukrok (g) | 1,8 g | 3,6 g |
Rost (g) | 3,5 g | 7,0 g |
Fehérje (g) | 1,7 g | 3,4 g |
Só (g) | 0,01 g | 0,02 g |
Minőségét megőrzi: -6°C-on: egy hétig, -12°C-on: egy hónapig, -18°C-on: a csomagoláson jelzett hónap végéig.
Fedezze fel receptjeinket
Citromos csirkefasírtok szardellás vajbabbal
Újhullámos, szardellával megbolondított vajbab főzelék az újdonságokat szeretőknek. Az ellenállhatatlan és könnyed kulináris élményért fogyasszuk aranybarnára sütött citromos csirkefasírtokkal.
Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással
A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.
Vörösbabos fasírt gombával
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.