Vapeur fagyasztott vágott vajbab (gőzben előpárolt)

Az új Bonduelle Gőzben előfőzött termékekkel Ön időt és fáradságot takarít meg és a friss zöldségek ízét és zamatát élvezheti 3 perc alatt!



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 400 g
összetevők

Extra zsenge vágott vajbab

nyomokban tartalmazhat Zellert.

tápérték

100g adagonként 200g
Energia (kJ) 117 kJ 234 kJ
Energia (kcal) 28 kcal 56 kcal
Zsír (g) 0,2 g 0,4 g
- amelyből telített zsírsavak (g) 0,1 g 0,2 g
Szénhidrát (g) 3,1 g 6,2 g
- amelyből cukrok (g) 1,8 g 3,6 g
Rost (g) 3,5 g 7,0 g
Fehérje (g) 1,7 g 3,4 g
Só (g) 0,01 g 0,02 g
Hőkezelés

Minőségét megőrzi: -6°C-on: egy hétig, -12°C-on: egy hónapig, -18°C-on: a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Citromos csirkefasírtok szardellás vajbabbal

    Újhullámos, szardellával megbolondított vajbab főzelék az újdonságokat szeretőknek. Az ellenállhatatlan és könnyed kulináris élményért fogyasszuk aranybarnára sütött citromos csirkefasírtokkal.

  • Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással

    A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.

  • Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.

Még több recept