Zöldborsó és szuperédes csemegekukorica ízletes keveréke.
"
Zöldségkeverék: morzsolt csemegekukorica (70%), zöldborsó (30%), Felöntőlé: ivóvíz, étkezési só
100g | adagonként 130g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 340 kJ | 448 kJ |
Energia (kcal) | 81 kcal | 107 kcal |
Zsír (g) | 1,7 g | 2,2 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,3 g | 0,4 g |
Szénhidrát (g) | 9,7 g | 13 g |
- amelyből cukrok (g) | 4,8 g | 6,2 g |
Rost (g) | 5,3 g | 6,9 g |
Fehérje (g) | 4,1 g | 5,3 g |
Só (g) | 0,70 g | 0,91 g |
Száraz, hűvös helyen tárolja! Felbontás után a zöldséget tegye tiszta, zárható edénybe, tárolja hűtőszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Csoki Mousse aquafabából
Csokoládé mousse aquafabából? Ne öntsük ki a csicseriborsó konzerv levét, inkább készítsünk belőle finom desszertet. Mindössze a csicseriborsó konzerv leve, étcsokoládé és kevés cukor vagy agavé szirup szükséges hozzá.
Téli Buddha tál brokkolis Croustis-zal
Egy nagy tál egészség és élvezet: helyezzük a frissen sült brokkolis Croustist egy téli buddha tál tetejére, melyben sült fűszeres sütőtök és karfiol, csicseriborsó, quinoa, spenót, valamint kesudió kap helyet. Végül koronázzuk meg az egészet egy gazdag tahinis-citromos öntettel!
Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal
A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!