nettó tömeg: 400 g
összetevők
Zöldbab, főtt árpa, főtt tönkölybúza, paradicsom, piros kaliforniai paprika, csemegekukorica, vöröshagyma
nyomokban tartalmazhat Zellert.
Tartalmaz Glutént.
tápérték
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 252 kJ |
Energia (kcal) | 60 kcal |
Zsír (g) | 0,6 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,1 g |
Szénhidrát (g) | 9,4 g |
- amelyből cukrok (g) | 2,0 g |
Rost (g) | 3,6 g |
Fehérje (g) | 2,4 g |
Só (g) | 0,01 g |
Hőkezelés
Minőségét megőrzi hűtőszekrényben, 0°C - +3°C-on tárolva 1 napig, fagyasztóban -18°C-on tárolva a csomagoláson jelzett hónap végéig.
Fedezze fel receptjeinket
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
Sült feta paradicsomos csicseriborsóval és tojással
A sütőben, egyetlen edényben elkészíthető étel különlegessége, hogy az egészben sült fetát összkeverjük a sült zöldségekkel és csicseriborsóval. Ezután hozzáadjuk a spenótot, ráütjük a tojásokat, és így tálaljuk – akár egy húsvéti brunch részeként.
Vörösbabos fasírt gombával
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! A gombával gazdagított vörösbabos pogácsa tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra, de a húsvéti asztalon is megállja a helyét. Friss salátával tálaljuk.
Krémes, majonézes krumplisaláta zöldborsóval és bacon-nel
Még több recept
Fedezze fel ezt is...