lépés 1
Tegyünk fel egy nagyobb lábosban vizet melegedni a tésztához
lépés 2
Ameddig a víz felforr, készítsük el a pestót: a diót/fenyőmagot egy száraz serpenyőben pirítsuk meg egy picit, amint megpirul vegyük ki a serpenyőből, nehogy megégjen. Helyezzük egy aprítógépbe a bazsalikommal, parmezánnal, fokhagymával és az olívaolajjal együtt. Sózzuk és aprítsuk krémes állagúra.
lépés 3
Ha a víz forr, sózzuk meg és dobjuk bele a tésztát. Mikor félkemény, tegyük bele a zöldbabot is.
lépés 4
Szűrjük le majd helyezzük egy nagyobb tálba, keverjünk hozzá ízlés szerinti mennyiséget a pestóból és sózzuk, borsozzuk, ha még szükséges.
lépés 5
Tálaláskor szórjuk meg a rukkolával és a felezett koktélparadicsommal.