lépés 1
Vágjuk apróra a hagymát, és felhevített olajon pároljuk üvegesre, majd reszeljük hozzá a fokhagymát, és pároljuk még 1-2 percig együtt. Adjuk hozzá a gyömbért, chilit és az összes fűszert és pároljuk tovább addig, ameddig a fűszerek illata intenzívvé válik.
lépés 2
Tegyük a lábosba a Bonduelle zöldbabkeveréket, öntsük hozzá a kókusztejet és az alaplevet, sózzuk. Várjuk meg ameddig felforr, majd kislángon, lefedve főzzük kb. 10 percig, majd adjuk hozzá a a Bonduelle Vapeur zöldborsót és brokkolit - ezzel már csak néhány percig főzzük, hogy a brokkoli még roppanós maradjon.
lépés 3
Ezután vegyük le a hőforrásról, és csak ekkor adjuk hozzá a spenótot. Köretként adjunk hozzá egész fahéjjal párolt rizst vagy indiai laposkenyeret, és tálaljuk az apróra vágott koriander levelekkel.