Brokkoli rózsa
K-vitaminban gazdag, B9-vitaminban gazdag
nyomokban tartalmazhat Zellert.
100g | adagonként 200g | |
---|---|---|
Energia (kJ) | 126 kJ | 253 kJ |
Energia (kcal) | 30 kcal | 60 kcal |
Zsír (g) | 0,6 g | 1,2 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 0,2 g | 0,4 g |
Szénhidrát (g) | 2,1 g | 4,2 g |
- amelyből cukrok (g) | 1,4 g | 2,8 g |
Rost (g) | 2,6 g | 5,2 g |
Fehérje (g) | 2,8 g | 5,6 g |
Só (g) | 0,04 g | 0,08 g |
K1 vitamin (µg) | 69,6 µg | 140 µg |
B9 vitamin (µg) | 62,4 µg | 125 µg |
Óvjuk a felolvadástól! A felengedett terméket ne fagyassza újra!
Minőségét megőrzi: -6°C-on: egy hétig, -12°C-on: egy hónapig, -18°C-on: a csomagoláson jelzett hónap végéig.
Fedezze fel receptjeinket
Rakott brokkoli hús nélkül
Ez a recept tökéletes választás, ha finom és könnyen elkészíthető vacsorára vágyunk hús nélkül. Rakott brokkoli tetejére olvasztott sajttal, egyenesen a sütőből.
Ázsiai tojásos sült tészta
Ázsiai típusú tojásos tészta pirított gombával, újhagymával, brokkolival és zöldbabbal, sült rántotta csíkokkal kiegészítve. Az alapanyagokat előkészítve mindössze fél óra alatt elkészíthetjük ezt az extra és ízekben gazdag receptet.
Brokkolis szendvicskrém
Ínyenc brokkkolis szendvicskrém pirított rozskenyéren, melyet a sült fokhagyma és a tetejére szórt mandulaforgács emel fejedelmi magasságokba. Egyszerűen elkészíthető recept és bár több időt kíván a szokásos szendvicskrémeknél, mindenképp érdemes kipróbálnunk.