Ünnepeljük meg a tavaszt ezzel a csupazöld salátával, amelybe brokkoli, zöldborsó, kivi és az elmaradhatatlan avokádó kerül.
Könnyű
4 személy
15 perc
15 perc
Olcsó
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó
1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli
1 zacskó vegyes saláta
2 kivi
1 érett avokádó
2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt
½ citrom leve
Néhány csepp Tabasco (opcionális)
Snidling
Só, bors
hozzávalók 4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó
1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli
1 zacskó vegyes saláta
2 kivi
1 érett avokádó
2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt
½ citrom leve
Néhány csepp Tabasco (opcionális)
Snidling
Só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Gyorsfagyasztott brokkoli rózsák
Vapeur gyorsfagyasztott zöldborsó
lépés 1
Főzzük a borsót sós, forrásban lévő vízben 3 percig (mindig ellenőrizzük a csomagoláson található főzési időt). Majd merítsük jéghideg vízbe, hogy megőrizze a zöld színét.
lépés 2
Készítsük elő a brokkolit, majd hasonló módon főzzük meg. Óvatosan szűrjük le a lehűtött brokkolit és zöldborsót.
lépés 3
Hámozzuk meg és szeleteljük fel a kivit. Hámozzuk meg az avokádót. Keverjük hozzá a joghurtot, citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá néhány csepp Tabasco-t (opcionális).
lépés 4
Egy nagyobb salátástálban keverjük össze a vegyes salátát a brokkolival, borsóval és kivi szeletekkel. Adjuk hozzá az avokádókrémet, és keverjük össze a hozzávalókat. Díszítsük metélőhagymával és frissen tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Mentás-újhagymás zöldborsókrémleves
Nagyon gyors és egyszerű, viszont a mentától és sok újhagymától mégis különleges, élénkzöld színű leves recept, amit termoszban akár munkába is magunkkal vihetünk.
Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukor...
Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, ri...
Sós palacsinta brokkolirizzsel
Ha eddig csak édes palacsintát készítettünk, ideje kipróbálni a sós változatokat! Ebben a brokkoliri...