Tavaszi zöld saláta

Ünnepeljük meg a tavaszt ezzel a csupazöld salátával, amelybe brokkoli, zöldborsó, kivi és az elmaradhatatlan avokádó kerül.
Könnyű
4 személy
15 perc
15 perc
Olcsó
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó

1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli

1 zacskó vegyes saláta

2 kivi

1 érett avokádó

2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt

½ citrom leve

Néhány csepp Tabasco (opcionális)

Snidling

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
300 g Bonduelle fagyasztott borsó

1 fej brokkoli vagy 300 g Bonduelle fagyasztott brokkoli

1 zacskó vegyes saláta

2 kivi

1 érett avokádó

2 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt

½ citrom leve

Néhány csepp Tabasco (opcionális)

Snidling

Só, bors

Termékajánlatunk a recepthez

Gyorsfagyasztott Vapeur brokkoli rózsák
  1. lépés 1
    Főzzük a borsót sós, forrásban lévő vízben 3 percig (mindig ellenőrizzük a csomagoláson található főzési időt). Majd merítsük jéghideg vízbe, hogy megőrizze a zöld színét.
  2. lépés 2
    Készítsük elő a brokkolit, majd hasonló módon főzzük meg. Óvatosan szűrjük le a lehűtött brokkolit és zöldborsót.
  3. lépés 3
    Hámozzuk meg és szeleteljük fel a kivit. Hámozzuk meg az avokádót. Keverjük hozzá a joghurtot, citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk és adjunk hozzá néhány csepp Tabasco-t (opcionális).
  4. lépés 4
    Egy nagyobb salátástálban keverjük össze a vegyes salátát a brokkolival, borsóval és kivi szeletekkel. Adjuk hozzá az avokádókrémet, és keverjük össze a hozzávalókat. Díszítsük metélőhagymával és frissen tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Mentás-újhagymás zöldborsókrémleves

    Nagyon gyors és egyszerű, viszont a mentától és sok újhagymától mégis különleges, élénkzöld színű leves recept, amit termoszban akár munkába is magunkkal vihetünk.

  • Ázsiai tésztaleves csirkemellel és kukoricával

    Finom, melengető ázsiai tésztaleves recept, amely mindössze 30 perc alatt elkészül. Csirkehússal, rizstésztával, barna csiperke gombával, Bonduelle Gold kukoricával és rengeteg zöldfűszerrel megszórva felveheti a versenyt az ázsiai kifőzdékben kapható változatokkal.

  • Sós palacsinta brokkolirizzsel

    Ha eddig csak édes palacsintát készítettünk, ideje kipróbálni a sós változatokat! Ebben a brokkolirizses verzióban biztosan nem fogunk csalódni! Ideális brunchra vagy egy könnyedebb vacsorához.