Good Lunch tönkölybúzával, borsóval, pirított gombával és spenóttal gazdagított tejszínes csirkemell csíkokkal
Gazdag ízű, tejszínes, pirított gomba szeletekkel és spenóttal készült csirke ragu két személyre. Tönkölybúzás Good Lunch körettel tálalva kész a laktató vacsora!
Közepes nehézségű
2 személy
10 perc
40 perc
Hozzávalók
2 személyre
1 tasak Bonduelle Good Lunch Tönkölybúza & Borsó
1 csirkemell filé
250 g csiperkegomba
1 doboz bébispenót
2 gerezd fokhagyma
250 ml tejszín
5 dkg parmezán
olívaolaj
só
bors
hozzávalók 2 személyre
1 tasak Bonduelle Good Lunch Tönkölybúza & Borsó
1 csirkemell filé
250 g csiperkegomba
1 doboz bébispenót
2 gerezd fokhagyma
250 ml tejszín
5 dkg parmezán
olívaolaj
só
bors
Termékajánlatunk a recepthez
GOOD LUNCH TÖNKÖLYBÚZA & BORSÓ
lépés 1
Vágjuk fel a csirkemellet csíkokra és olívaolajon pirítsuk meg. Sózzuk, borsozzuk, majd vegyük ki a serpenyőből.
lépés 2
Szeleteljük fel a gombát és pirítsuk meg, majd sózzuk, borsozzuk és tegyük vissza mellé a csirkét a serpenyőbe. Reszeljük bele a fokhagymát,1-2 percig kevergessük, majd öntsük fel a tejszínnel, és sózzuk, borsozzuk.
lépés 3
Kevergessük 5-10 percig, ameddig a tejszín besűrűsödik, majd adjuk hozzá a reszelt parmezánt, várjuk meg, amíg beleolvad a mártásba.
lépés 4
Adjuk hozzá a spenótot is, óvatosan keverjük össze és várjuk meg, amíg a levelek összeesnek, ekkor a tejszínes-gombás csirke elkészült.
lépés 5
Melegítsük át a Good Lunch keveréket és tálaljuk a tejszínes ragu mellé.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Spenótos-zöldborsós leveles tésztás péks...
Házilag könnyen elkészíthető, frissen sütött sós péksütemény recept, kakukkfűvel és szerecsendióval ízesített karamellizált hagymás, spenótos, zöldborsós töltelékkel. Ha még több ízre vágyunk, reszelt sajt is kerülhet bele.
Grillezett kukoricasaláta
Kukorica rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a fejedelmi vajas-füstös paprikás grillezett kukorica salá...
Bon Menu Marocco Csicseriborsó fűszeres ...
Süssük meg a csirkemellet fűszerekkel, szedjük szét villával kisebb darabokra, majd melegítsük össze...