1. >Termékek
  2. >GOOD LUNCH BULGUR & LENCSE

Mi a Good Lunch?

Hüvelyesek, zöldségek és gabonafélék kiegyensúlyozott arányú keveréke egy csipet fűszerrel és pár csepp extra szűz olívaolajjal. Teljes étel vagy köret, ami melegen vagy akár hidegen is fogyasztható, az elkészítése pedig csupán 1 percet vesz igénybe. Remek, ízletes növényi fehérjeforrás egy jó adag rosttal.



Keresse termékünket az alábbi partnereink webshopjában!

nettó tömeg: 250 g
összetevők

Beluga fekete lencse 20%, ivóvíz, előfőzött BULGUR (durumBÚZA) 18%, grillezett piros paprika 13%, grillezett padlizsán 12.5%, szeletelt koktélparadicsom 11.5%, extra szűz olívaolaj 3%, étkezési só, rozmaring 0.4%, fekete bors. Zellert tartalmazhat.

Magas fehérjetartalom

Tartósítószermentes. Állítás szerint nincs hozzáadott cukor

nyomokban tartalmazhat Zellert.

Tartalmaz Glutént.

tápérték

100g adagonként 250g
Energia (kJ) 547 kJ 1372 kJ
Energia (kcal) 130 kcal 325 kcal
Zsír (g) 2,0 g 5,0 g
Amelyből telített zsírsavak (g) 0,3 g 0,8 g
Szénhidrát (g) 22 g 55 g
..amelyből cukrok (g) 2,0 g 5,0 g
Rost (g) 2,4 g 6,0 g
Fehérje (g) 4,7 g 12 g
Só (g) 0,73 g 1,8 g
Hőkezelés

Tárolás: szobahomérsékleten tárolja. Tárolási homérséklet: 0 °C - 25 °C.

Fedezze fel receptjeinket

Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Téli Buddha tál brokkolis Croustis-zal

    Egy nagy tál egészség és élvezet: helyezzük a frissen sült brokkolis Croustist egy téli buddha tál tetejére, melyben sült fűszeres sütőtök és karfiol, csicseriborsó, quinoa, spenót, valamint kesudió kap helyet. Végül koronázzuk meg az egészet egy gazdag tahinis-citromos öntettel!

  • Pestos orzo saláta olaszos Croustis-zal

    A friss, házi készítésű bazsalikom pesto egyszerű, mégis ellenállhatatlan! Párosítsuk rizsszem alakú orzo tésztával, amely tökéletes alap tésztasalátákhoz. Majd dobjuk fel koktélparadicsommal, mozzarellával, rukkolával, és ropogós olaszos Croustis-zal!

  • Sütőtökös Croustis narancsos lilakáposzta salátával

    Télen sem kell lemondanunk a színpompás salátáról! Néhány szezonális zöldségből vitamindús salátát készíthetünk, amit narancsos-olívaolajos öntet és frissen sült sütőtökös Croustis tesz igazán különlegessé!

Még több recept