Bon Menu India
Ízutazás a világ körül! Fedezze fel az új Bon Menu Indiát gazdagon lencsével, zöldségekkel pikáns curry ízesítéssel! Ajánljuk készételként vagy köretként rizzsel kiegészítve.
Áztatott, szárított lencse 39%, ivóvíz, kókusztej, elősütött padlizsán 6,2% (padlizsán 5,8%, napraforgóolaj), paradicsompüré, kaliforniai piros paprika 4,9%, tökmag 3,1%, napraforgóolaj, étkezési só, curry fűszerkeverék 0,5%, fokhagyma granulátum, őrölt gyömbér 0,22%, lenmag rost, kukoricakeményítő, cukor, kömény, csípős chili paprika 0,05%, kurkuma 0,04%. Nyomokban tartalmazhat GLUTÉNT, ZELLERT, MUSTÁRT.
nyomokban tartalmazhat Zellert, Glutént, Mustárt.
100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 383 kJ |
Energia (kcal) | 91 kcal |
Zsír (g) | 3,2 g |
- amelyből telített zsírsavak (g) | 1,1 g |
Szénhidrát (g) | 9,6 g |
- amelyből cukrok (g) | 0,7 g |
Rost (g) | 2,5 g |
Fehérje (g) | 4,8 g |
Só (g) | 0,64 g |
Száraz, huvös helyen tárolja! Felbontás után tegye tiszta zárható edénybe, tárolja hutoszekrényben max. 4°C-on, és 2 napon belül fogyassza el!
Fedezze fel receptjeinket
Bon Menu India currys lencse répával és csicseriborsóval
Dobjuk fel a Bon Menu India currys lencsét párolt répával, csicseriborsóval, spenótlevelekkel és kókusztejjel, hogy még krémesebb legyen. Tálaláskor szórjuk meg szezámmaggal és friss petrezselyemmel, majd főtt barna rizst kínáljunk mellé.
Meleg lencsesaláta sült céklával
Télen sem kell lemondanunk a salátáról! Készítsünk sütőben sült édes gyökérzöldségeket lencsével, sós-krémes fetával, mandulával és zöldfűszeres joghurttal tálalva. Egészséges és jóleső zöldséges recept, amellyel feltölthetjük a vitaminkészletünket.
Kókusztejes lencseleves házi lepénykenyérrel
A hideg kiváló ellenszere ez a gyömbéres, chilis, kókusztejes lencseleves recept, amit spenóttal, krumplival és koktélparadicsommal tehetünk még tartalmasabbá. Mellé frissen sült házi lepénykenyeret kínáljunk.