A hagyományos pörkölt „zöldebb”, de ugyanolyan ízletes változata Bonduelle Vapeur zöldborsóval készítve, színes pennével tálalva. Könnyű, 30 perces recept.
Könnyű
3 személy
30 perc
Hozzávalók
3 személyre
250 g fusilli
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 paprika
1 ek sűrített paradicsom
2 kk őrölt pirospaprika
só
bors
olaj
1 csokor petrezselyem
1 kis doboz tejföl
hozzávalók 3 személyre
250 g fusilli
1 zacskó Bonduelle Vapeur zöldborsó
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 paprika
1 ek sűrített paradicsom
2 kk őrölt pirospaprika
só
bors
olaj
1 csokor petrezselyem
1 kis doboz tejföl
lépés 1
A vöröshagymát vágjuk vágjuk apróra és kezdjük el dinsztelni egy lábosban.
lépés 2
Ha már üveges, adjuk hozzá a piros paprikát, majd a sűrített paradicsomot, az apróra vágott fokhagymát és a kis kockákra felvágott paprikát és paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, majd pároljuk 10 percig és néha öntsünk hozzá egy kevés vizet.
lépés 3
Közben főzzük meg a fusillit a dobozon megadott utasítások szerint.
lépés 4
Adjuk a zöldborsót a pörkölt alaphoz és pár perc alatt főzzük készre.
lépés 5
Tálaláskor tegyünk a borsópörköltből a tésztára, kanalazzunk rá tejfölt és szórjuk meg vágott petrezselyemmel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Zöldborsós-lazacos fusilli
Tésztaimádók figyelem! A megszokott paradicsomszószos tészta helyett, válasszuk a lazaccal és zsenge zöldborsóval készített fusilli receptet. Biztosan szeretni fogjuk!
Póréhagymás-zöldborsós spagetti
20 perc alatt elkészíthető, pénztárcabarát tészta! A nagyobb darabokra vágott póréhagymát és a zöldb...
Hasselback sültkrumpli mentás zöldborsók...
Izgalmas és látványos recept burgonyából! A zöldségeket egészben hagyjuk, és 2-3 mm-enként bevágjuk,...