Tonhalas-kukoricás tészta

Krémes tészta, ropogós édes csemegekukoricával és omlós tonhallal. Ez az egyszerűen elkészíthető mediterrán hangulatú tésztás recept biztosan elvarázsol minket az ízével.
Közepes nehézségű
4 személy
40 perc
10 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica

2 doboz tonhal konzerv

1 csomag penne tészta

2-3 doboz paradicsompüré

1 fej vöröshagyma

só, cukor

őrölt feketebors

őrölt szerecsendió

bazsalikom, tészta, sajt
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica

2 doboz tonhal konzerv

1 csomag penne tészta

2-3 doboz paradicsompüré

1 fej vöröshagyma

só, cukor

őrölt feketebors

őrölt szerecsendió

bazsalikom, tészta, sajt

Termékajánlatunk a recepthez

Gold Csemegekukorica
  1. lépés 1
    Olajon megpirítjuk a kockára aprított hagymát (olajos hal esetén nem is kell külön étolaj).
  2. lépés 2
    Hozzáadjuk a felaprított halat, a paradicsompürét és a Bonduelle csemgekukoricát. Ha már elkezdett összefőni, akkor ízlés szerint fűszerezzük: só, bors, bazsalikom, szerecsendió, cukor.
  3. lépés 3
    Ezután a szósz már mehet is a főtt tésztára, és ne sajnáljuk róla a reszelt sajtot sem.
Próbálja ki ezt a receptet is!
Könnyű
Közepes nehézségű
Nehéz
< 15 perc
15 - 45 perc
45 perc +
  • Sajtos-paradicsomszószos csőben sült fusilli

    Ízletes fokhagymás-olívaolajos paradicsomszósszal, kétféle sajttal és olajbogyóval, valamint szárított sonkával készül, sütőben sütve ez a finom és tartalmas fogás. Tökéletes lehet sietős hétköznapi vacsorának vagy másnapra a munkahelyi ebédlőasztalra.

  • Mexikói csirke pikánsan

    Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.

  • Grillezett csirkemell olajbogyós-kukoricás salátával

    A klasszikus olasz caprese ízvilág grill csirkemellre halmozva. Könnyen elkészíthető, de lazán elegáns recept a hozzá készült paradicsomos-rukkolás-lilahagymás salátával.