Friss, tavaszi zöldségleves recept zöld zöldségekkel, apró tésztával és egy kis csavarral - Bonduelle brokkolirizzsel, hogy még tartalmasabb fogást kapjunk.
Közepes nehézségű
5 személy
30 perc
Hozzávalók
5 személyre
1 zacskó Bonduelle Brokkolirizs
200 g Bonduelle Vapeur Gyorsfagyasztott Zöldborsó
200 g Bonduelle Vapeur Gyorsfagyasztott Zsenge Zöldhüvelyű Egész Zöldbab
2 szár angol zeller
1 kisebb póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
100 g aprószemű tészta
1 csokor petrezselyem
5 dkg parmezán
5 dkg vaj
1,5 l alaplé
só
bors
hozzávalók 5 személyre
1 zacskó Bonduelle Brokkolirizs
200 g Bonduelle Vapeur Gyorsfagyasztott Zöldborsó
200 g Bonduelle Vapeur Gyorsfagyasztott Zsenge Zöldhüvelyű Egész Zöldbab
2 szár angol zeller
1 kisebb póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
100 g aprószemű tészta
1 csokor petrezselyem
5 dkg parmezán
5 dkg vaj
1,5 l alaplé
só
bors
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur gyorsfagyasztott zöldborsó
Vapeur zsenge zöldhüvelyű egész zöldbab
Gyorsfagyasztott brokkolirizs
lépés 1
A póréhagymát és az angol zellert szeleteljük fel, majd egy lábosban olvasszuk meg a vajat és pároljuk a zöldségeket 10-15 percig. Adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát és dinszteljük további pár percig.
lépés 2
Öntsük fel az alaplével, sózzuk, borsozzuk, majd forraljuk fel.
lépés 3
Szórjuk bele a zöldborsót és a zöldbabot és 2 perc múlva a brokkolirizst is.
lépés 4
Egy külön kislábosban főzzük meg a tésztát sós vízben.
lépés 5
Tálaláskor tegyünk tésztát a levesbe, szórjuk meg vágott petrezselyemmel és reszeljünk bele bőven parmezánt.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Zöldborsós kagylótészta citrusos morzsáv...
Zöldséges, zöldfűszeres tészta különlegesen finom ízét a citromnak köszönheti, amely nemcsak kihozza az ízeket, hanem frissességet kölcsönöz a receptnek.
Spárgás tart zöldborsóval és baconnel
A sok zöldfűszertől és a citromtól egy friss, tavaszi tart-ot kapunk, ami tökéletes recept baráti br...
Egészben sült feta cukkinis zöldborsóval
Egyszerű és ízletes recept! Egészben sült feta, olívaolajjal, borssal, chilivel, vékony karikára vág...