Citromos pácban marinált sült lazacfilé ropogós szezámmaggal megszórt párolt brokkolival. Fehérjedús, könnyen elkészíthető recept, ami harmonikus ízeivel tökéletes opció lehet edzés után vagy gyors vacsoraként.
Könnyű
4 személy
45 perc
10 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
4 szelet lazacfilé
1 zacskó Bonduelle Vapeur brokkoli
fél citrom leve
só, bors
4 ek. szezámmag
hozzávalók 4 személyre
4 szelet lazacfilé
1 zacskó Bonduelle Vapeur brokkoli
fél citrom leve
só, bors
4 ek. szezámmag
Termékajánlatunk a recepthez
Gyorsfagyasztott brokkoli rózsák
lépés 1
A filézett lazacszeleteket meglocsoljuk fél citrom levével, mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk és minimum 30 percet állni hagyjuk.
lépés 2
Száraz serpenyőben aranybarnára pirítjuk a szezámmagot. A lazacszeleteknek először a bőrös oldalukat sütjük, kb. 4 percig, majd a másik felüket is 3-4 perc alatt készre sütjük.
lépés 3
A Bonduelle Vapeur brokkolit megpároljuk , és tálaláskor 1-1 evőkanál pirított szezámmagot hintünk rá.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Rakott brokkoli hús nélkül
Ez a recept tökéletes választás, ha finom és könnyen elkészíthető vacsorára vágyunk hús nélkül. Rakott brokkoli tetejére olvasztott sajttal, egyenesen a sütőből.
Brokkolis szendvicskrém
Ínyenc brokkkolis szendvicskrém pirított rozskenyéren, melyet a sült fokhagyma és a tetejére szórt m...
Brokkolis ricottatorta
Mi lenne, ha áfonya helyett most brokkoli kerülne a sajttortában? Amilyen extrának tűnik elsőre, ann...