Indiai fűszerek és krémes sütőtök meglepően finom kombinációja. Ez a recept első fogásként vagy önmagában is megnyeri az egzotikus és finom ízek rajongóit!
Az olajon pároljuk meg a finomra vágott vöröshagymát, az utolsó 1-2 percben reszeljük hozzá a fokhagymát és a gyömbért is, majd szórjuk meg a curryvel és pirítsuk együtt rövid ideig.
lépés 2
Adjuk hozzá a konzervparadicsomot és a vöröslencsét, majd öntsük fel az alaplével/vízzel és sózzuk, borsozzuk.
lépés 3
15 perc elteltével, amikor a lencse megpuhult, adjuk a leveshez a Bonduelle zöldségkeveréket. Főzzük 5 percig, majd pürésítsük a levest.
lépés 4
Pirítsuk meg a lepénykenyeret egy száraz serpenyőben, majd jöhet a tálalás: a kimert levest szórjuk meg pirított hagymával és friss korianderrel, kanalazzunk rá egy kevés joghurtot, valamint kínáljuk mellé a lepénykenyeret.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sütőtökös curry garnélával és ananásszal
Egy friss, üde fogás, ami a tél vége felé mindenkinek jól fog esni. Különleges, sokrétegű ízvilágával és színeivel vacsoravendégeinket is megörvendeztethetjük vele.
Villámgyors, téli fűszerezésű sütőtök le...
15 perces téli fűszerezésű sütőtök krémleves – pillanatok alatt kész, felmelegít és finom illatokkal...
Narancsos - sütőtökös krémleves gorgonzo...
Krémes és melengető leves az őszi-téli estékre. A sütőtök és narancs édes kombinációja az ünnepi han...