Citromos-lazacos szendvicskrém recept mascarponéval és kaporral kikeverve, melynek izgalmas textúrát adnak a végén hozzáadott egész zöldborsószemek. A különleges ízvilágú krémet rozskenyéren vagy sós krékeren is kínálhatjuk.
Közepes nehézségű
4 személy
20 perc
10 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur zöldborsó
20 dkg lazac
1 citrom
1 gerezd fokhagyma
3 ek mascarpone
1 csokor kapor
só
bors
olívaolaj
rozskenyér vagy sós kréker
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Vapeur zöldborsó
20 dkg lazac
1 citrom
1 gerezd fokhagyma
3 ek mascarpone
1 csokor kapor
só
bors
olívaolaj
rozskenyér vagy sós kréker
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur gyorsfagyasztott zöldborsó
lépés 1
A lazacot sózzuk, borsozzuk és egy serpenyőben, kevés olívaolajon süssük meg mindkét oldalát.
lépés 2
Ha elkészült és kihűlt, tegyük egy tálba és villával törjük össze, majd keverjük hozzá a mascarponét.
lépés 3
Keverjük bele a citrom levét és reszelt héját, a reszelt fokhagymát, az apróra vágott kaprot és a zöldborsót, majd sózzuk, borsozzuk.
lépés 4
Kenjük a krémet rozskenyér szeletkékre vagy a kréker kekszekre, a tetejét díszítsük friss kaporral és kínáljuk előételként vagy fogadó falatkaként.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Zöldborsós májpástétom tekercs
Fenséges májpástétom tekercs recept zsenge zöldborsóval. Amellett, hogy jól mutat az asztalon, ínyenc vendégeink is imádni fogják előételként vagy party falatként.
Zöldborsós, gombás zúzapörkölt
Zúzapörkölt Bonduelle zöldborsó konzerv és csiperkegomba alapanyagokból. A magyaros konyha szerelmes...
Citromos-tejszínes zöldséges penne
Ha kimerítő napok állnak mögöttünk, és csak egy gyors vacsorára vágyunk, az előkészített zöldségkeve...