Cukkinihajók kukoricás, sajtos rizzsel töltve egyenesen a sütő melegéből. Mert töltött cukkiniből sosem elég!
Közepes nehézségű
4 személy
20 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
2-3 cukkini
1 fej vöröshagyma
10 dkg rizs
10 dkg natúr krémsajt
10 dkg reszelt sajt (tetszés szerint)
só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
2-3 cukkini
1 fej vöröshagyma
10 dkg rizs
10 dkg natúr krémsajt
10 dkg reszelt sajt (tetszés szerint)
só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Csemegekukorica
lépés 1
Puhára főzzük a rizst, miközben kettévágjuk a megmosott cukkiniket és kiskanállal vályatot alakítunk ki a közepükben. Az így kapott zöldséghúst kissé megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymával.
lépés 2
Elkeverjük a forró rizst a krémsajttal és a vöröshagymás cukkinidarabkákkal és a Gold kukoricával. Sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a zöldségcsónakokat és megszórjuk a reszeltsajttal. 170 °C-ra előmelegített sütőben sütjük 15-20 percig.
lépés 3
Apróra vágott sonkával vagy Bonduelle gombával is gazdagíthatjuk a tölteléket.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Csirke saslik tortillában kukoricás salá...
Ez a tortilla recept a balkáni konyha jegyében tzatzikivel egészül ki, melynek további különlegessége, hogy a csirkemell saslik joghurtos pácban és nyárson sülve készült. Tökéletes nyáresti fogás, amit akár egy grillezésen is bevethetünk.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban k...
Sült fokhagymás zöld krémleves fodroskel...
Ez a fagyasztott zöldségkeverékből készült krémleves lélekmelengető recept lehet gazdag ízével, vala...