A mexikói chili con carne egyszerű, gyors, kiadós és megfizethető egytálétel. Konyhai kezdőként is bátran próbálkozhatunk vele!
Közepes nehézségű
4 személy
30 perc
10 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Chili
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
50 dkg darált marhahús
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 ek. sűrített paradicsom
2 tk. őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
tálaláshoz: petrezselyem, rizs, tejföl
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Bon Menu Chili
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
50 dkg darált marhahús
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
3 ek. sűrített paradicsom
2 tk. őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
tálaláshoz: petrezselyem, rizs, tejföl
Termékajánlatunk a recepthez
Morzsolt csemegekukorica
Bon Menu Chili
lépés 1
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon pirítsuk üvegesre, majd adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát. 1 perc múlva adjuk hozzá a pirospaprikát is, majd a paradicsompürét. Keverjük el.
lépés 2
Adjuk hozzá a darált marhahúst, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt pároljuk puhára.
lépés 3
Adjuk hozzá a Bon Menu Chilit és a lecsepegtetett csemegekukoricát. Forraljuk össze az ételt.
lépés 4
Tálaláskor díszítsük petrezselyemmel, kínálhatunk mellé tejfölt és párolt rizst.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Két babos curry sült krumplival
A kétféle babbal készült krémes, enyhén csípős, kókusztejes curry igazi kényelmi recept, amit paradi...
Sonkás-kukoricás frittata
Finom, olcsó, ráadásul könnyen elkészíthető recept! A tojásos lepénybe ezúttal párolt póréhagyma, fő...