Finom, olcsó, ráadásul könnyen elkészíthető recept! A tojásos lepénybe ezúttal párolt póréhagyma, főtt sonka, kukorica és friss petrezselyem került, amely könnyen tárolható, így másnapra is tökéletes.
Közepes nehézségű
4 személy
40 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium Csemegekukorica
1 póréhagyma
10 dkg sonka
7 tojás
1 dl tejszín
zöldsaláta levelek
só
bors
olaj
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Gold Prémium Csemegekukorica
1 póréhagyma
10 dkg sonka
7 tojás
1 dl tejszín
zöldsaláta levelek
só
bors
olaj
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Prémium Szuperédes Csemegekukorica
lépés 1
Karikázzuk fel a póréhagymát és egy serpenyőben dinszteljük meg kevés olajon, majd adjuk hozzá a felcsíkozott sonkát és a kukoricát és kevergessük pár percig.
lépés 2
Verjük fel a tojásokat a tejszínnel együtt, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük a serpenyőbe.
lépés 3
Tegyük a 180 fokra előmelegített sütőbe és süssük 15-20 percig, amíg megszilárdul a frittata és szép színt kap.
lépés 4
Tálaláskor kínáljunk mellé zöldsalátát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sajtos-paradicsomszószos csőben sült fus...
Ízletes fokhagymás-olívaolajos paradicsomszósszal, kétféle sajttal és olajbogyóval, valamint szárított sonkával készül, sütőben sütve ez a finom és tartalmas fogás. Tökéletes lehet sietős hétköznapi vacsorának vagy másnapra a munkahelyi ebédlőasztalra.
Mini hamburger kukoricás coleslaw salátá...
Pont mint a nagy hamburger, de most mini változatban, piknikre hangolva, fogpiszkálóval átszúrva. Kl...
Sütőben sült tonhalas-kukoricás tészta
Comfort food recept az egész családnak! Krémes, reszelt sajttal gazdagított besamelmártás, tonhal és...