Saláta befőttesüvegben? Kiváló munkahelyi ebéd vagy piknik recept lehet belőle! A rétegek alulról fölfelé haladva: vinaigrette, csicseriborsó, kukorica, koktélparadicsom, lilahagyma, brokkolirizs, feta, répacsíkok és szívsaláta-csíkok.
Könnyű
1 személy
20 perc
Hozzávalók
1 személyre
½ zacskó Bonduelle Brokkolirizs
1 konzerv Bonduelle Inspirációk Csicseriborsó
1 konzerv Bonduelle Inspirációk Csemegekukorica
5 szem koktélparadicsom
¼ lilahagyma
5 dkg feta
½ répa
1 szívsaláta
olívaolaj
fehér balzsamecet
só
bors
hozzávalók 1 személyre
½ zacskó Bonduelle Brokkolirizs
1 konzerv Bonduelle Inspirációk Csicseriborsó
1 konzerv Bonduelle Inspirációk Csemegekukorica
5 szem koktélparadicsom
¼ lilahagyma
5 dkg feta
½ répa
1 szívsaláta
olívaolaj
fehér balzsamecet
só
bors
Termékajánlatunk a recepthez
Gyorsfagyasztott brokkolirizs
lépés 1
Főzzük a brokkolirizst 3 percig forrásban lévő vízben, majd szűrjük le és nyomkodjuk ki kissé belőle a felesleges vizet.
lépés 2
Daraboljuk fel a zöldségeket és a fetát: a koktélparadicsomot felezzük, a lilahagymát kockázzuk, a répát vágjuk julienne-re, a szívsalátából csíkozzunk fel egy maréknyit és a fetát vágjuk kockákra.
lépés 3
Keverjünk ki 1 ek. balzsamecetet az apránként hozzáöntött 3 ek. olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk.
lépés 4
Állítsuk össze a salátát a befőttesüvegben: alulra kerüljön a vinaigrette, majd a csicseriborsó, kukorica, koktélparadicsom, lilahagyma, brokkolirizs, feta, a répa és végül a saláta csíkok.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Ázsiai csirkés rizstészta kukoricával
Pikáns szójaszószos, fokhagymás, gyömbéres pirított rizstészta recept édes csemegekukoricával, roppanós brokkolival és sült csirke falatokkal az ázsiai konyha kedvelőinek.
Zöld spárga saláta csicseriborsóval
Zöldséghámozóval vékony csíkokra vágott nyers zöld spárga az alapja ennek a salátának, amibe még csi...
Sós palacsinta brokkolirizzsel
Ha eddig csak édes palacsintát készítettünk, ideje kipróbálni a sós változatokat! Ebben a brokkoliri...