lépés 1
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
lépés 2
A kelbimbót tegyük egy sütőtálba 1 rétegben, locsoljuk meg olívaolajjal, szórjuk meg a chili pehellyel, sózzuk, borsozzuk és tegyük be a sütőbe kb. 20 percre, amíg megsül.
lépés 3
Közben egy serpenyőben olvasszuk meg a vajat, reszeljük bele a fokhagymát, öntsük bele a tejszínt és a tejet, sózzuk, borsozzuk.
lépés 4
Amikor forró a tejszínes keverék, tegyük bele a spenótot és keverjük bele. Várjuk meg, amíg összesnek a levelek, majd adjuk hozzá a reszelt cheddart és reszeljünk bele szerecsendiót. Amikor a sajt elolvadt, adjuk hozzá a lisztet, keverjük el és öntsük a spenótos sajtos tejszínt a megsült kelbimbóra.
lépés 5
Szórjuk meg a tetejét a panko morzsával és reszelt parmezánnal, sózzuk, borsozzuk és süssük tovább, amíg az étel készre sül.