A snidlinges kukoricadara kockák és a hagymás zöldborsó remekül illik bármilyen vega menübe, de köretként is megállja a helyét.
Közepes nehézségű
4 személy
30 perc
15 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
25 dkg kukoricadara
só
1 csokor apróra vágott snidling
2 evőkanál olívaolaj
1 fej vöröshagyma finomra kockázva
1 gerezd zúzott fokhagyma
25 dkg paradicsom, kockákra vágva
25 dkg Bonduelle Vapeur zöldborsó
hozzávalók 4 személyre
25 dkg kukoricadara
só
1 csokor apróra vágott snidling
2 evőkanál olívaolaj
1 fej vöröshagyma finomra kockázva
1 gerezd zúzott fokhagyma
25 dkg paradicsom, kockákra vágva
25 dkg Bonduelle Vapeur zöldborsó
lépés 1
A kukoricadarát két és félszeres mennyiségű vízben, kevergetve megfőzzük.
Ha elkészült, megsózzuk és belekeverjük a snidlinget, majd sütőpapírral bélelt lapos tepsibe simítjuk, és hagyjuk dermedni.
lépés 2
Közben az olívaolajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát.
Hozzáadjuk a paradicsomot és a zöldborsót, és még néhány percig főzzük.
Végül sóval, borssal ízesítjük.
lépés 3
A kukoricadarát kockákra vágjuk, és ráhalmozzuk a zöldborsós keveréket.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Spárgás tart zöldborsóval és baconnel
A sok zöldfűszertől és a citromtól egy friss, tavaszi tart-ot kapunk, ami tökéletes recept baráti brunchhoz vagy piknikezéshez. Könnyen szállítható és jól szeletelhető.
Zöldborsós kagylótészta citrusos morzsáv...
Zöldséges, zöldfűszeres tészta különlegesen finom ízét a citromnak köszönheti, amely nemcsak kihozza...
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban k...