Az olasz bruscetta pikánsabb verziója. Ropogós kenyérkéken felhalmozott friss paradicsom és kakukkfüves gomba. A klasszikus verziónál kiadósabb fogás!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
5 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
hozzávalók 4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek
1 ek. friss kakukkfű
2 ek. balzsamecet
2 ek. olívaolaj
1 ek. barnacukor bors
1 gerezd fokhagyma
bagett szeletek
só
bors
Termékajánlatunk a recepthez
Prémium szeletelt csiperkegomba
lépés 1
Forrósítsunk fel egy serpenyőt, majd öntsük bele az olajat és a leszűrt gombát, nagy lángon pirítsuk meg.
Adjuk hozzá a balzsamecetet és a cukrot, és kevergetve pároljuk még pár percig.
lépés 2
Ezután szórjuk bele a kakukkfüvet, majd sózzuk, borsozzuk.
Pirítsuk meg a kenyérszeleteket, dörzsöljük be a fokhagymával és halmozzuk a tetejére a fűszeres gombát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Vörösbabos fasírt gombával
Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.
Vegetáriánus padlizsán-lencse-gomba Mous...
Mit szólnánk egy hús nélküli muszaka változathoz? A gomba és a lencse találkozása bizonyára megörven...
Darált húsos, gombás-babos töltött batyu
Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökél...