1. >Receptek
  2. >Kakukkfüves gombás bruschetta

Kakukkfüves gombás bruschetta

Az olasz bruscetta pikánsabb verziója. Ropogós kenyérkéken felhalmozott friss paradicsom és kakukkfüves gomba. A klasszikus verziónál kiadósabb fogás!
Közepes nehézségű
4 személy
15 perc
5 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek

1 ek. friss kakukkfű

2 ek. balzsamecet

2 ek. olívaolaj

1 ek. barnacukor bors

1 gerezd fokhagyma

bagett szeletek



bors
hozzávalók 4 személyre
1 üveg Bonduelle Prémium szeletelt gombafejek

1 ek. friss kakukkfű

2 ek. balzsamecet

2 ek. olívaolaj

1 ek. barnacukor bors

1 gerezd fokhagyma

bagett szeletek



bors
  1. lépés 1
    Forrósítsunk fel egy serpenyőt, majd öntsük bele az olajat és a leszűrt gombát, nagy lángon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a balzsamecetet és a cukrot, és kevergetve pároljuk még pár percig.
  2. lépés 2
    Ezután szórjuk bele a kakukkfüvet, majd sózzuk, borsozzuk. Pirítsuk meg a kenyérszeleteket, dörzsöljük be a fokhagymával és halmozzuk a tetejére a fűszeres gombát.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Vörösbabos fasírt gombával

    Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.

  • Vegetáriánus padlizsán-lencse-gomba Mous...

    Mit szólnánk egy hús nélküli muszaka változathoz? A gomba és a lencse találkozása bizonyára megörven...

  • Darált húsos, gombás-babos töltött batyu

    Leveles tésztából készült háromszög alakú batyu recept darált húsos, gombás-babos töltelékkel. Tökél...