1. >Receptek
  2. >Vörösbabos fasírt gombával

Vörösbabos fasírt gombával

Fasírt újragondolva, ezúttal hús nélkül! Tökéletes és gyors vegetáriánus vacsora a hétköznapokra.
Könnyű
4 személy
20 perc
10 perc
Hozzávalók
Hozzávalók
4 személyre
500 g Bonduelle konzerv vörösbab

1 gerezd fokhagyma

200 g Bonduelle üveges gomba

1 nagy tojás

1 doboz paradicsompüré

60g zsemlemorzsa

Oregánó

Só, bors
hozzávalók 4 személyre
500 g Bonduelle konzerv vörösbab

1 gerezd fokhagyma

200 g Bonduelle üveges gomba

1 nagy tojás

1 doboz paradicsompüré

60g zsemlemorzsa

Oregánó

Só, bors
  1. lépés 1
    Szűrjük és öblítsük le a vörösbabot, majd keverjük össze a fokhagymával, gombával, tojással, 3 evőkanál paradicsompürével, a zsemlemorzsával, 1 evőkanál oregánóval, és némi sóval, borssal.
  2. lépés 2
    Kissé nedves kézzel gyúrjunk a masszából diónagyságú golyókat, majd óvatosan lapítsuk össze és helyezzük egy sütőpapírral bélelt sütőlapra.
  3. lépés 3
    Süssük 10 percig 200 °C-os sütőben, amíg meg nem pirulnak, majd azonnal tálaljuk madársalátával.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Céklás rizottó gomba feltéttel

    La vie en rose! A gyönyörű színű céklás-gombás, parmezánnal megszórt rizottóval bárki rózsaszínben láthatja a világot.

  • Gombapörkölt gulyás módra

    Van, aki forrón szereti! A pörkölt szerelmeseinek elhoztuk a klasszikus gulyás 100%-ig vegetáriánus ...

  • Gesztenye és gomba leves leveles tésztáv...

    Varázsoljuk ünnepi fogássá az egyszerű gombalevest pár szem gesztenye és aranyló tetejű leveles tész...