Ha meglepnénk húsevő vendégeinket valami igazán finommal és ízletessel, válasszuk ezt a receptet. Marhahús mexikói stílusú babágyon tálalva, friss rukkola levelekkel díszítve.
Közepes nehézségű
4 személy
14 perc
10 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
2 evőkanál szűz olívaolaj
50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
2 gerezd zúzott fokhagyma
fél evőkanál reszelt gyömbér
1-2 evőkanál szójaszósz
50 dkg rukkola
hozzávalók 4 személyre
2 evőkanál szűz olívaolaj
50 dkg marhafelsál, 3 cm hosszú és 2 mm vastag csíkokra vágva
1 doboz Bonduelle Bon Menu Mexicana
2 gerezd zúzott fokhagyma
fél evőkanál reszelt gyömbér
1-2 evőkanál szójaszósz
50 dkg rukkola
Termékajánlatunk a recepthez
Bon Menu Mexicana
lépés 1
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és a húst pár perc alatt megsütjük rajta.
lépés 2
A végén hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért és a szójaszószt, majd alaposan összekeverjük.Közben felforrósítjuk a Mexicana szószos babot.
lépés 3
Előveszünk négy tányért, a rukkolát az aljára halmozzuk, meglocsoljuk a hús levével, majd következik a babkeverék, végül a marhahús. Forrón fogyasztjuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban készített babos-csirkés receptet sok-sok fűszerrel ízesítve.
Egyedényes babos tészta
Krémes tészta fehérbabbal és brokkolival, amelynek különlegessége, hogy az egész étel egyetlen lábos...
Tepsis csirkecomb újkrumplival és fehérb...
Finom és egészséges egytálétel recept az egész családnak! Fokhagymás-citromos-fűszeres csirkecombok ...