Fenséges májpástétom tekercs recept zsenge zöldborsóval. Amellett, hogy jól mutat az asztalon, ínyenc vendégeink is imádni fogják előételként vagy party falatként.
Közepes nehézségű
4 személy
40 perc
15 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
1 csomag Bonduelle Vapeur zöldborsó
fél kg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
25 dkg vaj
só, bors
hozzávalók 4 személyre
1 csomag Bonduelle Vapeur zöldborsó
fél kg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
25 dkg vaj
só, bors
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur gyorsfagyasztott zöldborsó
lépés 1
A felkockázott vöröshagymát kevés vajon megpároljuk és hozzáadjuk a megtisztított és falatnyi darabokra vágott csirkemájat. A kb. 15 perc alatt készre pirított csirkemájat sózzuk, borsozzuk, majd egy hőalló tálba öntjük és hozzáadjuk a felkockázott vajat. Botmixerrel krémesre turmixoljuk, és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
lépés 2
Ezalatt elkészítjük a Vapeur zöldborsót. A már kihűlt borsót folpackon kiterítjük, és egy rétegben téglalap formára igazítjuk. A téglalap hosszanti oldala mellé halmozzuk a pástétomot, és a fólia feltekerésével hengert kezdünk formázni belőle. Az elkészült tekercsünket folpackba csomagolva hűtőbe tesszük. Tálaláskor szeleteket vágunk belőle. Pirítóssal a legfinomabb.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Citromos-kapros lazackrém zöldborsóval
Citromos-lazacos szendvicskrém recept mascarponéval és kaporral kikeverve, melynek izgalmas textúrát adnak a végén hozzáadott egész zöldborsószemek. A különleges ízvilágú krémet rozskenyéren vagy sós krékeren is kínálhatjuk.
Zöldborsós, gombás zúzapörkölt
Zúzapörkölt Bonduelle zöldborsó konzerv és csiperkegomba alapanyagokból. A magyaros konyha szerelmes...