1. >Receptek
  2. > n a

N/A

Könnyű
2-3 személy
20 perc
Hozzávalók
1 személyre
hozzávalók 1 személyre
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Hajdina, uborka és reteksaláta

    A hajdina nagyon egészséges, ráadásul gluténmentes is! Többnyire liszt vagy palacsinta készül belőle, de ne feledkezzünk meg a diós ízű hajdinaszemekről se. Nagyon finom salátákban, például nyers retekkel és uborkával rendkívül jól kombinálható.

  • Snidlinges-kapros túrós rozskenyér falat...

    Reggelinek vagy baráti bruncholáshoz is kitűnő választás ez a skandináv stílusú szendvics, amit akár...

  • Serpenyőben sütött melegszendvics pikáns...

    A Húsvét után megmaradt sonka praktikus felhasználásának módja egy finom melegszendvics serpenyőben ...