A tonhal és a cannellini fehérbab remek párost alkot. Citrommal, kapribogyóval, lilahagymával és kevés sajtkrémmel összekeverve nagyon finom krémet kapunk, ami mártogatósként vagy pirítós kenyérre kenve is tökéletes recept.
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Cannellini Fehérbab
2 tonhalkonzerv
½ citrom
½ kis lilahagyma
1 ek. kapribogyó
1 ek. krémsajt
só
bors
opcionális: száras kapribogyó
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Cannellini Fehérbab
2 tonhalkonzerv
½ citrom
½ kis lilahagyma
1 ek. kapribogyó
1 ek. krémsajt
só
bors
opcionális: száras kapribogyó
Termékajánlatunk a recepthez
Vapeur Cannellini fehérbab
lépés 1
Egy villával törjük össze a babot és keverjük bele a lecsöpögtetett tonhalat.
lépés 2
Facsarjuk bele a citrom levét. Nagyon apróra vágjuk fel a lilahagymát, adjuk a krémhez. Sózzuk, borsozzuk és keverjük jól át.
lépés 3
A kapribogyót aprítsuk fel és adjuk a krémhez.
lépés 4
Pirítós kenyérre kenve tálaljuk. Díszíthetjük lilahagymával és száras kapribogyóval.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Grillezett cukkinis-fehérbabos tészta pe...
Krémesre sült grillezett cukkini szeletek, puha cannellini bab, friss bazsalikomos pesto farfalle tésztával. Tálaláskor fenyőmaggal és bazsalikom levelekkel díszítjük. Könnyen elkészíthető nyári recept.
Fehérbabos avokádó krém
Íme, egy egészséges és ízletes szendvicskrém: krémesre tört cannellini bab és avokádó, friss bazsali...
Medvehagymás fehérbab főzelék
Friss, tavaszi főzelék krémes fehérbabbal és a szezon kedvenc alapanyagával, az üde medvehagymával. ...