1. >Receptek
  2. >Tonhalas-fehérbabos mártogatós

Tonhalas-fehérbabos mártogatós

A tonhal és a cannellini fehérbab remek párost alkot. Citrommal, kapribogyóval, lilahagymával és kevés sajtkrémmel összekeverve nagyon finom krémet kapunk, ami mártogatósként vagy pirítós kenyérre kenve is tökéletes recept.
Könnyű
4 személy
10 perc
Hozzávalók
4 személyre
1 doboz Bonduelle Cannellini Fehérbab

2 tonhalkonzerv

½ citrom

½ kis lilahagyma

1 ek. kapribogyó

1 ek. krémsajt



bors

opcionális: száras kapribogyó
hozzávalók 4 személyre
1 doboz Bonduelle Cannellini Fehérbab

2 tonhalkonzerv

½ citrom

½ kis lilahagyma

1 ek. kapribogyó

1 ek. krémsajt



bors

opcionális: száras kapribogyó
  1. lépés 1
    Egy villával törjük össze a babot és keverjük bele a lecsöpögtetett tonhalat.
  2. lépés 2
    Facsarjuk bele a citrom levét. Nagyon apróra vágjuk fel a lilahagymát, adjuk a krémhez. Sózzuk, borsozzuk és keverjük jól át.
  3. lépés 3
    A kapribogyót aprítsuk fel és adjuk a krémhez.
  4. lépés 4
    Pirítós kenyérre kenve tálaljuk. Díszíthetjük lilahagymával és száras kapribogyóval.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Grillezett cukkinis-fehérbabos tészta pe...

    Krémesre sült grillezett cukkini szeletek, puha cannellini bab, friss bazsalikomos pesto farfalle tésztával. Tálaláskor fenyőmaggal és bazsalikom levelekkel díszítjük. Könnyen elkészíthető nyári recept.

  • Fehérbabos avokádó krém

    Íme, egy egészséges és ízletes szendvicskrém: krémesre tört cannellini bab és avokádó, friss bazsali...

  • Medvehagymás fehérbab főzelék

    Friss, tavaszi főzelék krémes fehérbabbal és a szezon kedvenc alapanyagával, az üde medvehagymával. ...