Az omlós hal és a ropogós-tejszínes csemegekukorica nagyszerűen harmonizál ebben az egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptben.
Közepes nehézségű
4 személy
40 perc
30 perc
Drága
Hozzávalók
4 személyre
60 dkg fehér húsú halfilé
só, bors
1 evőkanál szűz olívaolaj
2 evőkanál vaj
2 dl tejszín
só, bors
1 evőkanál metélőhagyma, apróra vágva
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
hozzávalók 4 személyre
60 dkg fehér húsú halfilé
só, bors
1 evőkanál szűz olívaolaj
2 evőkanál vaj
2 dl tejszín
só, bors
1 evőkanál metélőhagyma, apróra vágva
1 doboz Bonduelle Gold csemegekukorica
Termékajánlatunk a recepthez
Gold Csemegekukorica
lépés 1
A halat sózzuk, borsozzuk, és az olajon mindkét oldalán puhára pirítjuk.
lépés 2
A vajat egy másik serpenyőben megolvasztjuk, ráöntjük a kukoricát, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és besűrítjük.
Végül a metélőhagymát is hozzáadjuk.
lépés 3
A szépen megpirult halat a vajas-tejszínes kukoricán tálaljuk.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Sajtos-paradicsomszószos csőben sült fus...
Ízletes fokhagymás-olívaolajos paradicsomszósszal, kétféle sajttal és olajbogyóval, valamint szárított sonkával készül, sütőben sütve ez a finom és tartalmas fogás. Tökéletes lehet sietős hétköznapi vacsorának vagy másnapra a munkahelyi ebédlőasztalra.
Mexikói csirke pikánsan
Pikáns mexikói fűszerek, csípős kolbász és omlós csirke. Ismerjük meg ezt a dél-amerikai stílusban k...
Grillezett csirkemell olajbogyós-kukoric...
A klasszikus olasz caprese ízvilág grill csirkemellre halmozva. Könnyen elkészíthető, de lazán elegá...