Helyezzük egy tálba a darálthúst és morzsoljuk hozzá a fetát. Reszeljük hozzá a fokhagymát, szórjuk bele az apróra vágott petrezselyem felét és üssük bele a tojást. Adjuk hozzá a zsemlemorzsát, sózzuk, borsozzuk, majd keverjük jól össze.
lépés 2
Formázzunk belőle kisebb golyókat és serpenyőben, kevés olajon süssük ki.
lépés 3
Egy kevés olívaolajon kezdjük el felolvasztani a Bonduelle Sütőtökös krémleves zöldségkeveréket. Öntsük hozzá a tejszínt és szórjuk bele az apróra vágott zsályaleveleket és sózzuk, borsozzuk. Főzzük készre, majd botmixerrel pürésítsük.
lépés 4
A pennét főzzük meg sós vízben a csomagoláson jelzett ideig.
lépés 5
A húsgolyókat dobjuk a sütőtökös szószhoz és főzzük pár percig együtt.
lépés 6
Tálaláskor merjünk a szószból néhány húsgolyóval együtt a tésztára, reszeljünk rá parmezánt és szórjuk meg a maradék friss petrezselyemmel.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Tavaszi rizottó
Olaszországban tavasszal zsenge zöldségeket - többnyire borsót, spárgát vagy sárgarépát - tesznek a rizottóba, hogy minél színesebb legyen az étel.
Piros pestós fusilli saláta és bruschett...
Az ízletes szárított paradicsom pesto egyszerű felhasználása két fogáshoz: könnyű fusilli salátában ...
Sütőben sült extra sajtos makaróni
A megszokott sajtos makaróni recept egy kis csavarral, zöldségekkel felturbózva. A zöldségkeverékből...