Ha szeretjük a görögsalátát, ez a recept sem lesz ellenünkre. Az uborkát és az olívabogyót ropogós brokkolira cseréljük, az összhatás viszont megmarad - üde, könnyed és ízletes salátát kapunk.
Könnyű
4 személy
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
25 dkg fetasajt
1 dl olívaolaj
2 fej lilahagyma
2 db paradicsom
½ dl fehérborecet
1 dkg cukor
só, őrölt fehérbors
40 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli
hozzávalók 4 személyre
25 dkg fetasajt
1 dl olívaolaj
2 fej lilahagyma
2 db paradicsom
½ dl fehérborecet
1 dkg cukor
só, őrölt fehérbors
40 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli
Termékajánlatunk a recepthez
Gyorsfagyasztott brokkoli rózsák
lépés 1
A Bonduelle fagyasztott brokkolit szobahőmérsékleten hagyjuk kiolvadni, közben elkészítjük a pácot a fetasajtnak.
lépés 2
Az olívaolajat összekeverjük a fehérborecettel, cukorral, majd óvatosan hozzáadjuk a sajtot.
lépés 3
A paradicsomot cikkekre, a hagymát vékony karikákra vágjuk és hozzáadjuk a brokkolit a pácolt fetasajttal.
Ízlés szerint oregánóval is ízesíthetjük
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Panzanella olajbogyóval és rukkolával
Ismerjük a panzanellát? A finom, érett paradicsomból készült olasz saláta a háztartásban fellelhető, száraz kenyérmaradékkal készül. A többi hozzávalója nem fix, sokféle variáció létezik, mi most rukkolával és olajbogyóval kombináljuk, végül hidegen fogyasztjuk.
Epres sali
Eper salátában? Miért ne? Zsenge bébispenót levelekkel és koktélparadicsommal üdítő és mennyei páros...
Hasselback cukkini paradicsommal és mozz...
Nehezen vesszük rá a gyerekeket a zöldségevésre? Ez a játékos kinézetű hasselback cukkini, melyet pa...