1. >Receptek
  2. >Brokkolisaláta feta sajttal

Brokkolisaláta feta sajttal

Ha szeretjük a görögsalátát, ez a recept sem lesz ellenünkre. Az uborkát és az olívabogyót ropogós brokkolira cseréljük, az összhatás viszont megmarad - üde, könnyed és ízletes salátát kapunk.
Könnyű
4 személy
10 perc
Olcsó
Hozzávalók
4 személyre
25 dkg fetasajt

1 dl olívaolaj

2 fej lilahagyma

2 db paradicsom

½ dl fehérborecet

1 dkg cukor

só, őrölt fehérbors

40 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli
hozzávalók 4 személyre
25 dkg fetasajt

1 dl olívaolaj

2 fej lilahagyma

2 db paradicsom

½ dl fehérborecet

1 dkg cukor

só, őrölt fehérbors

40 dkg Bonduelle fagyasztott brokkoli
  1. lépés 1
    A Bonduelle fagyasztott brokkolit szobahőmérsékleten hagyjuk kiolvadni, közben elkészítjük a pácot a fetasajtnak.
  2. lépés 2
    Az olívaolajat összekeverjük a fehérborecettel, cukorral, majd óvatosan hozzáadjuk a sajtot.
  3. lépés 3
    A paradicsomot cikkekre, a hagymát vékony karikákra vágjuk és hozzáadjuk a brokkolit a pácolt fetasajttal. Ízlés szerint oregánóval is ízesíthetjük
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend
  • Panzanella olajbogyóval és rukkolával

    Ismerjük a panzanellát? A finom, érett paradicsomból készült olasz saláta a háztartásban fellelhető, száraz kenyérmaradékkal készül. A többi hozzávalója nem fix, sokféle variáció létezik, mi most rukkolával és olajbogyóval kombináljuk, végül hidegen fogyasztjuk.

  • Epres sali

    Eper salátában? Miért ne? Zsenge bébispenót levelekkel és koktélparadicsommal üdítő és mennyei páros...

  • Hasselback cukkini paradicsommal és mozz...

    Nehezen vesszük rá a gyerekeket a zöldségevésre? Ez a játékos kinézetű hasselback cukkini, melyet pa...