1. >1853 óta
  2. >CSR Kötelezettségvállalásaink

2050-ben megközelítőleg 9 milliárd ember él majd a Földön. 9 milliárd nő és férfi, akiknek utaznia, öltöznie, dolgoznia, de mindenekelőtt ennie kell. Már most fel kell készülnünk erre a jövőre: ehhez biztosítanunk kell az olyan fogyasztási szokások elterjedését, melyek nagyobb tiszteletben tartják egészségünket és bolygónkat. A Bonduelle-nél meg vagyunk győződve arról, hogy a természet a jövő. Így elindítottuk  a“The B!Pact” nevű programunkat, mely szilárd elköteleződést jelent a Föld, az étel és az emberek felé. A változás már elkezdődött: a következő állomás 2025!

FÖLD

2025-re csökkentjük környezeti hatásunkat és a földjeink művelése megfelel az ökológiai szempontoknak

Partnergazdáinkkal fenntartható gazdálkodási gyakorlatokat fejlesztünk ki a növényvédő szerek és ásványi műtrágyák felhasználásának minimalizálása érdekében. Célunk a biodiverzitás védelme, valamint alternatív és fenntartható termesztési gyakorlatok kialakítása 2025-re minden termőterületünkön.

Jobb felszereltségű gyárak a megújuló energiák előállításához, nulla természeti erőforrás veszteség a termőföldtől a tányérig tartó folyamat során, közvetlenül a helyszínen újrahasznosított víz… 2025-re szignifikánsan csökkenteni fogjuk ökológiai lábnyomunkat, és minden csomagolásunk újrahasznosítható vagy újrahasználható lesz.

TÁPLÁLÉK

2025-re fenntarthatóan tápláljuk az embereket.

A zöldségek a bolygó jövőjének zálogai. Értéküket még tovább növelhetjük a nyomonkövethetőségük, új receptek, organikus termékcsalád-fejlesztések, környezetbarát csomagolások fejlesztésével. Ezzel a növényi eredetű fehérjék - az új ételkülönlegességek - több, mint ígéretes nyomát követjük! 2025-re szeretnénk elérni, hogy a Bonduelle csoport minden márkája pozitív hatást érjen el, és folytatjuk a Louis Bonduelle Alapítvány fejlesztését, melynek célja az étkezési szokások megváltoztatása

EMBEREK

2025-re megerősítjük, hogy munkavállalóink és a helyi közösségek jólléte számunkra prioritás.

Ideje, hogy a munkavállalóink kezdeményezései változást hozzanak! A társadalmi projektek mindenki életének részét képezik majd - Montreáltól egészen Moszkváig -, amelybe az egész szívünket beleadjuk. A Bonduelle csoport minden gyára részt fog venni a helyi közösségek projektjeiben. Célunk, hogy minden munkavállalónk aktív szerepet kapjon a Bonduelle átalakulásában. Ne felejtsük el az alapelvünket sem: 2025-re szeretnénk teljesen elkerülni a munkahelyi baleseteket