Egyvalamit nem csinálunk a Bonduelle-nél, sohasem veszélyeztetjük a termékeink minőségét!
A minőséget végig ellenőrizzük a gyártási folyamatok során, a betakarítástól egészen a tárolásig.
Mi a minőségellenőrzéssel foglalkozó csapataink szerepe? Minden gyártási lépés során folyamatos ellenőrzést végeznek: a nyersanyagok befogadásától a gyártósorokon át, és végezetül az expedíció előtt.
2017-2018-ban a folyamatos felügyeleti terv részeként 64 688 élelmezésbiztonsági elemzést készítettünk a konzerv, fagyasztott zöldségek kategóriában!
Manapság ráadásul gyártóüzemeink 100%-a legalább egy olyan tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja termékeink minőségét: ISO 9001, ISO 22000 vagy akár az IFS és BRC.
Az élelmiszeripar jelenlegi fő tétje a fogyasztók bizalmának erősítése!