Klasszikus zöldborsófőzelék omlós csirkehússal. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik!
Könnyű
4 személy
50 perc
50 perc
Megfizethető
Hozzávalók
4 személyre
1 fej vöröshagyma, apróra vágva
1-2 evőkanál olívaolaj
2-3 teáskanál pirospaprika
3 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors
50 dkg csirkemellfilé, kockákra vágva
2 evőkanál szűz olívaolaj
1 doboz Bonduelle zöldborsó
hozzávalók 4 személyre
1 fej vöröshagyma, apróra vágva
1-2 evőkanál olívaolaj
2-3 teáskanál pirospaprika
3 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors
50 dkg csirkemellfilé, kockákra vágva
2 evőkanál szűz olívaolaj
1 doboz Bonduelle zöldborsó
Termékajánlatunk a recepthez
Zöldborsó
lépés 1
A vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd rádobjuk a pirospaprikát és elkeverjük.
Hozzáadjuk a zöldborsót, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
lépés 2
Ízesítjük a fokhagymával, valamint sóval, borssal.
Közben a csirkehúst az olívaolajon puhára pirítjuk, és az elkészült zöldborsóra halmozzuk.
Ízlés szerint tejfölt is adhatunk hozzá.
Próbálja ki ezt a receptet is!
KönnyűKözepes nehézségűNehéz
< 15 perc15 - 45 perc45 perc +
Legend▶
Húsvéti töltött tojás
Az egyik legnagyszerűbb húsvéti hidegtál recept a töltött tojás, amit most kétféle izgalmas krémmel töltünk meg: a lencsés és zöldborsós változat is garantáltan elnyeri a vendégek tetszését. Látványos, ízletes, egyben ötletes húsvéti finomság az ünnepi asztalra.
Krumplis-zöldborsós halfasírt lime-os, c...
Kívül ropogós, belül puha és krémes halfasírt fehér húsú tengerihallal, zöldborsóval, újhagymával és...
Majonézes krumplisaláta
Rendkívül finom majonézes krumplisaláta, ha egyszer kipróbáljuk, nem keresünk többé húsvéti receptet...