lépés 1
Egy nagy serpenyőben, kevés olajon pirítsuk meg a kockára vágott csirkemelleket. Kevés sóval, borssal és oregánóval fűszerezzük. A sütés vége előtt kevés fűszerpaprikával is szórjuk meg, szedjük ki a serpenyőből, tegyük félre.
lépés 2
Az előbbi serpenyőben kevés olajon dinszteljük a kockára vágott hagymát, majd öntsük hozzá a Bonduelle Créatif Sombrero mixet és a szeletekre vágott fokhagymát. Pár percig pirítsuk őket, majd jöhet az egészre a sűrített paradicsom.
lépés 3
Sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá kevés oregánót és fűszerpaprikát. Pár percig rotyogtassuk, aztán kész is.
lépés 4
Egy nagyobb tepsibe rakjunk kevés salsa szószt, terítsük szét a serpenyő alján. Fogjunk egy tortilla lapot, rakjunk rá egy réteg kukoricás-babos szószt, kevés csirkemellet, szórjunk rá előzőleg megfőzött rizst, a tetejére kevés reszelt sajtot. Csavarjuk fel a tortillát, és rakjuk egymás mellé őket.
lépés 5
Kevés olajon pirítsuk meg a lila hagymát, szórjunk rá friss chilit. Facsarjuk rá egy citrom levét és öntsük fel a paradicsomlével. Keverjük jól össze, és szórjunk rá sót, borsot, oregánót és egy kevés cukrot. Pár percig főzzük a szószt, majd egy botmixer segítségével pürésítsük le. Ez majd mehet a burritonk tetejére, sütés előtt.
lépés 6
Zárásként öntsük le őket a salsa szósszal, tegyük 200°C-os sütőbe, és süssük nagyjából 20 percig, és már fogyaszthatjuk is!